Vederos Tortellini cu rucola si pesto de alune

Tortellini cu rucola si pesto de alune Reteta

Deși a fost musafir în bucătăriile noastre, există un macaronar cine este vartos poporan și a intrat curand în viața noastră; sos pesto! De parcă nu este multumitor să ne însoțească pastele, iest prietnic deschis este convenabil distinct și pentru pâine prăjită. Așa fiind, este ușor să-l diversifici și să-l adaptăm la materialele pe cine le avem.
Sa folosim alune de codru in loc de nuci de pin, branza tulum in loc de parmezan si rucola in loc de soparlaita; Să facem un pesto de alune rapitor. Să ne întâlnim cu pastele și să ne înveselim cinele!

Ingrediente pentru Rețeta Tortellini Pesto de Rucola și Alune

  • 250 de grame de tortellini cu branza
  • 3 litri sunt
  • 2 linguri de umor

Cum să faci o rețetă de tortellini pesto cu rucola și alune?

  1. Lasati tortellini la clocot in multa apa clocotita cu umor.
  2. Intr-o broasca mamica lasam coada-soricelului sa fiarba la foc mic ancie a incasa o masla deschisa la fatada si iese uleiul.
  3. Se pun toate ingredientele pentru sos intr-un satar cu lame, se a pune la ultim coada-soricelului, se paseaza si se paseaza.
  4. Luați sosul pe cine l-ați pregătit într-o cratiță ocean și adăugați apa pentru a pacurari puțin câte puțin pentru a subțire consistența.
  5. Scurgeți ușor tortellini și puneți-le în broasca și amestecați până se combină cu sosul.
  6. Se iau pastele, cine sunt acoperite plin cu sos, pe farfurii de ospa-tare, se mai servesc cu micsora branza Tulum specie, untdelemn de masline si frunze de rucola, deoarece se doreste. Avea-te de continent ta.