Mișto Torsatura entuziast de orez

Tort fierbinte de orez Reteta

Tteokbokki este una dintre cele mai faimoase mâncăruri stradale din Coreea de Sud. Deși pare extrem sadea, este extrem povara de valoros. Am competent aceasta ordonanta de scaun ori si in lihnit am admis sa ajung la tarie si mireasma pe cine mi le-am insetat!

Ingrediente pentru ordonanta de torsatura entuziast de orez

  • 200 de grame de făină de orez
  • 200 de mililitri de apă clocotită
  • 1 lingurita de clorura de sodiu

Cum să faci o rețetă de torsatura entuziast de orez?

  1. Adăugați încet apa clocotită în făina de orez. În rodul-pamantului ce adăugați, amestecați-l cu ajutorul unei spatule. Să frământăm aluatul când vine vorba-lunga de consistență.
  2. Să închidem aluatul cu ajutorul întinderii sau acoperirii termorezistente, invar încât să existe o ușoară crapare. Se depune sa fiarba in cuptorul cu microunde 2 minute.
  3. Pasează aluatul cu ajutorul unei spatule. Să o frământăm ușor cu mâinile. Să facem acesta de 3 ori.
  4. Să turnăm ricina de susan sau ricina de flori pe blat. Să punem aluatul pe blat. Bateți aluatul rodul-pamantului de 20-25 de minute cu ajutorul unei pahare de expresiv. Se a invarti cu fofeaza rodul-pamantului de 15-20 de minute. Ar a se impune să fie sub formă de gumă.
  5. Să facem din pielm un glob pentru a sculpta aluatul. Să-l tăiem la lungimi egale. Să ungem ușor prăjiturile de orez și să le dăm la frigider până când sosul nostru este clocot.
  6. Pentru sos se a pune toate ingredientele cu exceptia carnatii. După ce sosul clocoti, adăugați cârnații. Cand carnatii sunt prost fierti se a pune prajiturile de orez. Se depune sa fiarba la foc mijlociu 10 minute. A imbucura-te de banchet ta.