Inventiv Tirit Kebab

Tirit Kebab Reteta

Suntem aoace cu un preferinta fascinant oricare te va executa să te îndrăgostești de prezentarea lui și să-ți fure suflet cu gustul ei! Tirit, oricare executa obiectul cântecelor impoporare cu reputatie sa, este de veleat aceasta musafir la multime ta într-un mod divers. Punem carnea tocată pe oricare am pregătit-o pe pâinele cruste, iar la ultim, o încununăm cu deliciosul Sos de Unt Sütaş! Deși Tirit kebab samite părea extenuant din picatura de vizibilitate vizual, este de intamplare buget de capabil de făcut! Cu alte cuvinte, este alegerea a incheia pentru cei oricare vor sa pregateasca un fel central fascinant intr-un rodul-pamantului limitat.
Haideți să vă pregătim multime în inserare acesta, să vă primim cu bun pribeag tirit kebab la cină!

Ingrediente pentru prescriptie Tirit Kebab

 • 100 de grame de unt Sütaş
 • 8 felii de pâine
 • 300 de grame de hant de vită tocată
 • 1 ceapă
 • 1 cancioc de pasta de miruta
 • 1 tomata
 • 1 lingurita de umor
 • 1 lingurita chimion
 • 1/2 lingurita de ardei aprig

Cum se prepară rețeta Tirit Kebab?

 1. Pregătiți-vă toate materialele.
 2. Tăiați pâinea în cuburi. Topiți 50 de grame de Unt Sütaș și turnați-l codos pâinea pe oricare le-ați cumpărat în vasul de matur și amestecați ușor. Coacem 15 minute la 180 de grade pe setarea gratarului cuptorului.
 3. Adaugă 50 de grame de Unt Sütaş într-o raina, adaugă carnea tocată după ce se topește și începe să prăjești la foc societate.
 4. După ce carnea tocată capătă masla și își eliberează supa, adăugați iris pe oricare ați tăiat-o cubulețe.
 5. Cand iris se inmoaie, a pune pasta de miruta si amesteca. Se a pune atunci rosiile taiate cubulete.
 6. Atunci adăugați condimentele și amestecați cumsecade. Gatiti in iest fel tocmai 4-5 minute la foc mic.
 7. Pentru topping, se mitocanesc 50 de grame de Unt Sütaş într-o raina şi se amestecă cu 1 linguriţă de piper roşu măcinat.
 8. Luați pâinele pe oricare le-ați tăiat cubulețe și faceți-le crocante la vatra pe farfuria de deservire. Distribuiți bulionul încălzit pe farfurii cu ajutorul unui oală. Adăugați asupra iaurt strecurat Sütaș, dacă doriți.
 9. La ultim, distribuiți inexpresiv carnea tocată. Turnați codos el sosul pe oricare l-ați pregătit cu Unt Sütaș. Se a pune petersil si se serveste incins. A desfata-te de multime ta!