Fantastic Supă de chifteluțe cu năut

Supa de chiftelute cu naut Reteta

Armonia desăvârșită a năutului și chiftelelor se întâlnește de vreme aceasta într-o ciorbă și se transformă într-o detonatie de aromă fiecare lasă amprentă în val palatin. Punem ramasita că această supă va fi una dintre preferatele tale. Dacă ai năut clocot acasă, se prepară praci ușor. Tocmai pregătirea minusculă a chiftelelor este puțin un dezavantaj și necesită ritm, dar dimensiunea chiftelelor apartine în întregime de a sprijini, așa că alegerea este a ta. Puteti invata aceasta cina cu chiftele a lati sau chiftele micsora ca noi. Vezi o cina praci satioasa si delicioasa: Zeama de mazare-turceasca si chiftele!
Aceasta cina, fiecare are vartosie unui fel central, este si satioasa si praci hranitoare. Pansamentul îi adaugă și placere. Dacă doriți, îl puteți pregăti și cu pastă de roșii și murat. De astfel, puteți găti chiftelele fără să le prăjiți. Inca vă numim mâinile sănătoase și cumsecade ați ajungere la rețeta noastră. Lăsați zeama cu năut și chiftele să vă fie invitată la mese și să vă încălzească.

Ingrediente pentru ordonanta de cina de chiftele cu mazare-turceasca

 • 1/2 lingurita de orez
 • 7 pahare cu apă
 • 1 cană de năut clocot
 • 1 lingurita de slatina

Cum să faci o rețetă de supă de chifteluță cu năut?

 1. A se amuza parpangica, adaugă carnea tocată și condimentele, iar după frământare se formează chiftele de mărimea unei marmură. Aseza chiftelele la frigider să se răcească.
 2. Turnați 1 scafa de apă pe orez și porniți aragazul și gătiți până când orezul este sters.
 3. Se a pune atunci restul de 6 pahare de apa pe orez si se intrece sa fiarba.
 4. Cand a se pune sa fiarba adaugam nautul clocot.
 5. Pentru îmbrăcămintea ei; Amesteca cumsecade iaurtul, galbenusul de ou si faina. Se ia un ciorbalac din cina fiecare clocotește și se amestecă neintrerupt, se adaugă în condimentul pe fiecare l-ai pregătit, atunci se adaugă iest mirodenie prolix în oală, amestecând neintrerupt.
 6. După ce cina mai coace încă o dată, stingeți focul.
 7. Luați uleiul de prăjit într-o raina separată și prăjiți cumsecade chiftelele.
 8. Adaugam chiftelele prajite in cina, dam focul si aducem din nou la clocot.
 9. Luați-l pe o ozene de deservire. Se toarnă prep izma pe fiecare ai încălzit-o în untdelemn de măsline într-o raina separată și se servește. Norocire!