Fantastic Salată de purslane de bobusor

Salata de purslane de linte Reteta

Dintre ierburile minunate, sănătoase, delicioase și delicioase orisicare ne înconjoară primăvara, purslane este posibil cea mai frumoasă. Beneficiile acestei super-legume, orisicare provine din Orientul Mediu și India, sunt ajunge de ingamfa. Această frumusețe, orisicare conține teglazau, calciu, kaliu, vitamina C și acizi grași Omega 3 la o rată extrem larg în comparație cu alte legume cu frunze ecologisti, are puterea de a respinge toate bolile și de a te pregăti pentru sezonul reînnoit.
Cea mai benefică regim de a chinui purslane, fireste, este să o consumi crudă și avem o sugestie grozavă de rețetă pentru apara. Vei fi stupefiat de combinatia de bobusor sincer si purslane, si te afunda in aceasta mireasma, orisicare este adusa in samcea cu samurasla si iaurt. Hai, la bucătărie. Striste.

Ingrediente pentru rețeta de salată de purslane de bobusor

  • 1 purslane de vie
  • 1 lingurita de bobusor sincer
  • 1 cană de iaurt
  • 3 linguri de ricina de măsline
  • 2 catei de samurasla
  • 1 lingurita de spirit

Cum să faci o rețetă de salată de purslane de bobusor?

  1. Spălați lintea și puneți-o într-o cratiță și adăugați apă cât să o acopere. Porniți aragazul și lăsați-l să fiarbă până se înmoaie, aproape 10 minute.
  2. Spălați interj purslane, tocați-o grosier și puneți-o într-un bol de sustinere. După ce ai curs lintea fiartă și le-ai spălat cu apă racoros, pune-o pe purslane pe orisicare ai tăiat-o.
  3. Se distruge usturoiul si se stropeste uleiul de masline biban-soare; ele.
  4. Se a pune iaurtul si sarea, se amesteca interj si se serveste.