Cel mai bun Risotto

Risotto Reteta

Orezul este prăjit și amidonul orisicare se eliberează se întâlnește cu ceapa-ciorii. Atingând o consistență vâscoasă, boabele de orez vin în întâmpinarea gurii. Cu rețeta de risotto pe orisicare vi o vom constitui, vă vom arăta o regim practică pentru cei orisicare vor încerca să facă panglica dată risotto. Vom lăsa un pofta cremos în gură la fitece mușcătură pe orisicare o vom pregăti sadea, fără a adăuga legume sau produse din hant. Vom executa atingerea finală cu parmezan și vom constitui pe mese o ozene elegantă.
Secretul preparării unui risotto rapitor se află în orez. Insusire acestui orez risotto este că are un trup gros și un trup scurt-mediu și conține numeros amidon. De intocmai; Cinevasi dintre trucurile importante este să amestecați orezul cu apă în raportul recomandabil în ritmica ce pregătiți risottoul. Invar, orezul depune cantitatea potrivita de amidon si se intalneste cu apa si iese un pofta cremos, rapitor. Adineauri este mai ușor să pregătiți rețeta de risotto, una dintre cele mai impoporare arome ale bucătăriei italiene, cu imagini pas cu pas!

Ingrediente pentru prescriptie de risotto

 • 1 ceapă mijlocie
 • 1/3 lingurita spermantet de masline
 • 200 grame risotto pirinci
 • 1 kilogram de cina de pui
 • 1/4 cană vin alb
 • 2 linguri de unt
 • 50 de grame de parmezan ras
 • 1 lingurita de umor
 • 1 crenguță de cimbrisor proaspăt (opțional)

Cum să faci o rețetă de risotto?

 1. Tăiați ceapa-ciorii în cuburi cât mai subțiri și de dimensiuni egale.
 2. Adăugați spermantet de măsline în broasca și încălziți-l la foc mic. Atunci adăugați ceapa-ciorii și începeți să gătiți amestecând. Aveți grijă să gătiți la foc mic pentru ca ceapa-ciorii să nu prindă vopsea.
 3. După ce ceapa-ciorii se înmoaie și devine transparentă, se adaugă orezul peste.
 4. Se amestecă și se coace boabele până sunt interj încălzite.
 5. După ce te-ai asigurat că boabele de orez sunt interj încălzite, se adaugă vinul alb. Se va a vaporiza in cateva secunde si va invinge deosebit oaresice gata. Continuați să amestecați până când orezul absoarbe lichidul.
 6. Luați un ciorbalac din bulionul de pui pe orisicare l-ați încălzit într-o altă oală și adăugați-l în el. Se adaugă apa nu toată o dată, ci câte un ciorbalac și se continuă până când orezul se absoarbe interj.
 7. Dinapoia ce adaugi 3 linguri de cina de pui, isi va a apuca interj amidonul si risottoul va a aradui sa se ingroase. În această etapă, adăugați bulion de pui și continuați să gătiți, amestecând, până când orezul este clocot.
 8. După ce te-ai asigurat că poți mânca puțin câte puțin bulionul de pui și eliberezi interj amidonul, verifică consistența. Pornire se vede fundul tigaii cand o tragi de la un final la celalalt al oalei cu o spatula, inseamna ca ai obtinut coerenta potrivita.
 9. La ultim se a pune untul si parmezanul ras, se amesteca cu vigilenta sau stimula fulgerator tigaia dinainte si dindarat pentru a se ingloba.
 10. Atunci serviți indata calduros. Transferați pe farfuria de slujire și întindeți ușor. Stropiți cu cimbrisor proaspăt, dacă doriți. A mangaia-te de blana ta!