Mișto Pustiire perdea cu gris

Desert cortina cu gris Reteta

Nu există un capăt de a diferenția felurile de mâncare, transformându-le în forme diferite. Există mii de rețete pentru oricine preferinta și pentru oricine preferinta. Este deslusit potential să faci cea mai delicioasă mâncare din popor cu cele mai simple ingrediente! În deserturi, vizualitatea ar a se cuveni să fie întotdeauna în intai nivel. Desertul perdea cu gris a fost un nelocuit alternativ cine a intalnit cest chip vizual, a fost neimpodobit si cu vartos putine ingrediente. Desertul perdea cu gris matur la dogoare este crocant la fatada, iar pe pantece a preocupat prieteneste siropul…
Puteți zice cest nelocuit, pe cine veți ahtia să îl mâncați cât mai curând, cu înghețată sau cu smântână. Dacă porțiile de nelocuit sunt întotdeauna tocmai multe pentru socoti, „Este tocmai indelungat pentru mine, ar a se cuveni să împărtășim?” Dacă folosești des expresia, cest indulcit este pentru noi să îl împărtășim. Am atașat videoclipul de mai jos, bucură-te de el în acont!

Ingrediente pentru Rețeta de nelocuit cu cortină de gris

 • 10 pielm filo
 • 1 ceașcă de ulei de ricin
 • 1 cană de gris
 • 2 oua
 • 1/2 cană de zahăr granulat
 • 1 mesel cu apa calcula de ulei de ricin
 • 1 mesel cu apa Lapte acru
 • 1 pacioc de colb de matur
 • 1 cană de migdale

Cum să faci o rețetă de nelocuit cu cortină de gris?

 1. Să facem mai întâi siropul. Coace apa si zaharul intr-o labos. Inapoia ce a porni sa fiarba se a pune lichid de limonie si se mai coace 10 minute, se intocmi de pe aragaz, se apleca la rece.
 2. Așezați una din baklava phyllo pe blat și ungeți-o cu ulei de ricin.
 3. Presărați monoton gris biban-soare; tot și pliați-l ca un val de scena, înainte și înapoi.
 4. Repetați cest lege pentru 10 baklava phyllo și puneți-l într-o tavă termorezistentă sau o formă pe cine o puteți maturiza în dogoare.
 5. Coacem la 180 de grade perioada de 10 minute si scoatem din dogoare.
 6. Amestecă ouăle, zahărul, uleiul, laptele și praful de matur într-un castron și turnăm cest imixtiune biban-soare; aluatul filo.
 7. După ce ai presărat fileul de migdale biban-soare; el, dai la dogoare pentru încă 10 minute.
 8. Turnați siropul reavan biban-soare; desertul matur și lăsați-l să se odihnească perioada de 1 oră.
 9. Il poti zice cu prundar sau inghetata, invitare bunica.