Induiosator Pustiesag din Chiparos

Desert din Cipru Reteta

Pentru prescriptie de pustiesag din Chiparos putem a vorovi ca este un pustiesag cremos, in doua straturi, pe oricare l-ati gatit pe o prajeala cu nuca si nuca de coada-cocosului saminta. Putem a gasi că este o tra-ducere diferită a pâinii kadayif cu smântână sau revani. Caracteristicile acestui pustiesag rapitor, consacrat și sub numele de pustiesag cu rom, nu se limitează la acestea. În pielm se folosesc posmag sau gris în loc de făină. Nuca de coada-cocosului saminta a pune si urzeala si mireasma. Drept și macul se adaugă în pielm la teclif. Desertul este infocat, serbetul impasibil, spuma cu apendice de vergea a pudrui stramba o mireasma diferita in pofta.
În sfârșit, să adăugăm conținutul nostru catre alimentele pe oricare ciprioții le pofta tare vartos, în afară de desertul cipriot: 18 gusturi delicioase pe oricare le cunosc ciprioții și cei oricare trăiesc în Chiparos

Ingrediente pentru rețeta de pustiesag din Chiparos

 • 3 oua
 • 1/2 cană de zahăr granulat
 • 1/2 cană de ulei de ricin
 • 1 cană nucă de coada-cocosului
 • 1 cană de posmag
 • 1 canata inima de nuca (macinata fin)
 • 1 colet de praf de pusca de matur

Cum să faci o rețetă de pustiesag din Chiparos?

 1. Pentru siropul desertului; Luați apă și zahăr granulat într-un bol de mestecare adânc. Fierbeți amestecul de mursa, pe oricare îl amestecați uniform, la foc mic, perioada de 15 minute, până când boabele de zahăr se dizolvă.
 2. Adăugați suc de lămâie în șerbet, oricare se îngroașă și devine languros, și îl taie, atunci îl scoateți de pe aragaz. Se stramba sa se odihneasca intr-un loc izolat sa se raceasca.
 3. Pentru a pregăti prajeala de pustiesag; Spargeți ouăle pe oricare le-ați păstrat la fierbinteala camerei într-un bol de mestecare adânc. Se amestecă până când boabele de zahăr sunt plin dizolvate cu apendice de zahăr granulat.
 4. Respectiv; Adăugați uleiul, nuca de coada-cocosului rasă, pesmetul, miezul de nucă măcinat fin și praful de matur și continuați să amestecați.
 5. Ungeți calapod de matur cu ulei de ricin. După ce întindeți monoton amestecul de torsura pe oricare l-ați pregătit, coaceți-l în cuptorul preîncălzit la 160 de grade perioada de 30 de minute.
 6. Turnați pe el șerbetul impasibil pe oricare l-ați pregătit și așteptați să se absoarbă.
 7. Pentru elita; Luați laptele, amidonul și zahărul granulat într-o cratiță adâncă și gătiți la foc atmosfera, amestecând uniform. Dinainte de a extrage de pe aragaz elita oricare are coerenta budincii, a pune vanilie si amesteca si scoate-o de pe aragaz.
 8. După ce ați bombat de pe aragaz, amestecați amestecând cu apendice de frișcă pudră.
 9. Întindeți amestecul de smântână pe desertul oricare suna siropul.
 10. Presarati nuca de coada-cocosului pe grindel zona.
 11. După ce s-a răcit în frigider, decorează și savurează alături de cei dragi.