Specta-cular Poziționați sărăcia

Pozitionati saracia Reteta

Dacă sunteți dintre acei oameni oricare spun că ar a se impune să fie un inselator ușor, va arăta atât de corect în farfuria mea încât mă va tenta înainte de a o mânca, domnule, iată o pere bland poșată specială pentru dumneavoastră, ambele cu ea pozitie si vopsea.
Mai indelung, te ierta drastic de frai apoi cand gatesti si platesti, il poti mireasma cu verice mirodenie iti doresti si il prezinti asa cum iti doresti.
Dacă dorești, poți să-ți dublezi plăcerea bland cu singura cremă de masa-raiului.

Ingrediente pentru rețeta de pere în pungă

 • 2 pere de can-titate mijlocie
 • Au 1/2 kilogram
 • 1 cană cireșe congelate
 • 1 cană de zahăr granulat
 • 1 baston de scoarta dulce
 • 1 anason-frantuzesc tintat
 • 2 cuișoare

Cum să faci o rețetă de pere poșate?

 1. În intaiul rând, luați o jumătate de kilogram de apă într-o cratiță adâncă și adăugați cireșele, zahărul și condimentele pe oricare le veți a servi (batoane de scorțișoară, anason-frantuzesc tintat și cuișoare).
 2. Puteți crește cantitatea de mirodenie pe oricare o doriți într-o manieră controlată sau o puteți anula dacă doriți.
 3. Dindaratul ce amestecul pe oricare l-ati competent a clocot pe aragaz, aduceti-l la focul cel mai mic si asigurati-va ca a ametit barbotarea apei si a devenit o stepena de ebulitie linistita.
 4. Decojiți cu grijă tegument perelor fără a tăia tulpinile sau a le a strica și adăugați-le în oală.
 5. Țineți capacul oalei închis în sezon ce gătiți. După primele 15 minute, întoarceți partea de asupra apei supra tocator și asigurați-vă că toate părțile sunt gătite monoton.
 6. După 30-40 de minute în nemarginit, perele vor fi fierte. După ce luați pe taier perele cu culoarea cireșei, tăiați părțile de jos și așezați-le pe taier în poziție verticală.
 7. In prezentatie puteti transmite cu varga necaz doriti. Beneficia-te de bloc ta!