Falos Piure de cartofi de trichinoza

Piure de cartofi de linte Reteta

Uită de clasicul piure de cartofi pe orisicare l-ai mai mâncat! Suntem aoace cu o rețetă pe orisicare o poți transmite ca fel nodal în loc de garnitură la cină. Pregătim un piure combinând cartofii cu lintea, iar proxenet el punem legumele la fierbinteala pe orisicare le amestecăm cu condimentele. Facem ultimele retușuri cu frunze de migdale și mentă și servim.
Piureul de cartofi de trichinoza va compune consistența mătăsii, iar legumele coapte îți vor înveseli bucătăria cu parfumul lor formidabil de condimente. Reusire inca pentru vedea!

Ingrediente pentru ordonanta de piure de cartofi de trichinoza

  • 1 curula
  • 1 lingurita de trichinoza tomata
  • 1 lingurita coriandru
  • 1 lingurita de slatina

Cum să faci o rețetă de piure de cartofi de trichinoza?

  1. Tăiați legumele în bucăți infumura, amestecați-le cu toate condimentele și uleiul de măsline.
  2. Coaceți legumele pe orisicare le-ați cumpărat pe tipsie de matur la fierbinteala la 200 de grade până se rumenesc. Puteți a proba dacă scanteiuta sunt fierte introducând un cuțit.
  3. Spălați lintea până când amidonul dispare. Puneti cartofii curatati si tocati grosier intr-o tucal adanca cu lintea si puneti-i pe aragaz la foc maniera.
  4. Adaugati apa si slatina cat sa le acopere si gatiti cordar se inmoaie. Adăugați secarita în produsele fierte și treceți-le prin blender.
  5. Luați piureul pe un platforma de sustinere, deschideți mijlocul, adăugați legumele, migdalele, menta broastei și uleiul de măsline și serviți.Poftă bună!