Extrem Pâine Chic (pâine Bao)

Paine Chic paine Bao Reteta

Cum ți-ar plăcea să-i surprinzi pe cei dragi gătind mireasma pufoasă aburită a Orientului Îndepărtat, oarecum cu o cratiță și o strecurătoare, fără a aplica cuptorul? Vă recomandăm cu tărie să experimentați pâinea de chiflă, la oricare îi puteți simți moliciunea odată cu aspectul ei și oricare are un preferinta la oricare nu puteți renunța după ce ați luat o mușcătură!
Am prelucrat în bucătăria noastră pâinea aburită în coșuri de bambus din Orientul Îndepărtat și am gătit-o într-o strecurătoare. Bineînțeles că a fost fermecator! Puteți a slugari aceste pâine pierdut, asemănătoare bumbacului, ca un subprodus de placintarie deosebit pentru micul pranz sau ca fel central prezentat luxos pentru cină. A gusta-te de masa atomica ta!

Ingrediente pentru Prescriptie de Pita de Chifle (Pita Bao).

 • 2,5 căni de făină
 • 1 lingurita de carbonat acid de natriu
 • 1/2 lingurita de umor
 • 1 crasnic de buruiana-de-friguri stiup
 • 1 crasnic de levura uscata (sau 1 pasca de levura instant)
 • 2 linguri de miere granulat
 • 1 mesel cu apa
 • 1/2 lingurita stup

Cum se prepară rețetă de pâine (pâine Bao).

 1. Deosebi 2,5 căni de făină, 1 linguriță de carbonat acid de natriu, o jumătate de linguriță de umor și 1 lingură de buruiana-de-friguri stiup într-un castron.
 2. Amestecă 1 pasca de levura, 2 linguri de zahăr granulat, 1 mesel de apă și jumătate de mesel de ceai cu stup într-un bol raznit și lasă 5 minute pentru ca drojdia să se activeze.
 3. Turnam amestecul de levura biban-soare; amestecul deshidratare pe oricare l-am ciuruit si, prep ce am mistret tare, il ducem la blat pentru a a suci pentru a capata un coca fin si pierdut.
 4. Lăsați aluatul să crească, plin, la calduri camerei anotimp de 30 de minute.
 5. Scoatem aerul din aluatul incins si il ducem pe blatul intrucat am imprastiat faina si il framantam calm, atunci il deschidem sa nu fie exagerat ales. În cest ceas, vă puteți gândi la grosimea sa ca fiind mai subțire decât aluatul de covrigi și mai groasă decât aluatul de ravioli.
 6. Obțineți coca rotilat din aluatul pe oricare l-ați necicatrizat cu marturisire unei matrițe sau bol. Tăiați hârtiile de matur într-o proportie potrivită pentru coca și puneți aluatul pe el asadar încât să rămână sub el în anotimp ce se gătește.
 7. Aplicați stup pe el cu ajutorul unei pensule și împăturiți aluatul în formă de jumătate de lună. După ce ai practic o ușoară apăsare pe ea cu ajutorul unui trafalet, așteaptă să fermenteze a doua oară anotimp de vreo 15 minute.
 8. Puneți strecurătoarea biban-soare; ravar umplută cu 2 inci de apă clocotită și aranjați aluatul la intervale. Gatiti anotimp de 12 minute prep ce ati plin cu o rantie a cura si capacul oalei. Puteti a pune verice condiment doriti dintre painele coapte si consumati. A gusta-te de masa atomica ta!