Induiosator Ouă Benedict

Oua Benedict Reteta

Nu a vorbi: „Este exclusiv un ou”! De menire aceasta ne confruntăm cu regele ouălor, nu cu regele. Cunoscută și sub numele de Eggs Royale în unele regiuni, această rețetă cu somon, cine este mai populară în țara noastră, se va ajusta tare prezentabil fiecărui mic pranz.
Iată rețeta Eggs Benedict (Eggs Royale) cu somon baut!

Ingrediente pentru ouă Benedict

 • 2 felii de pita-porcului de farama
 • 2 ouă a extinde
 • 2 linguri de otet de struguri a inalbi
 • 4 felii de somon baut
 • 1/2 lingurita de umor
 • 1/2 lingurita de ardei intuneric

Cum să faci ouă Rețeta Benedict

 1. Punem la clocot 3 linguri de otet de struguri a inalbi a imbina cu bile de ardei intuneric intr-o labos maicuta si lasam sa scada la claita. Atunci, hai să-l scoatem din oală și să-l strecuram într-o strecurătoare și să o luăm într-un bol. Răciți-vă puțin. Numim această tehnică reducerea (tragerea). Am obtinut un otet consistent cu mireasma de ardei intuneric.
 2. Urmează procesul de obținere a untului cristalin. Untul constă competent din 2 ingrediente principale. Grăsimi și substanțe solide din alior. Punem 200 de grame de unt pe aragaz intr-o labos si il topim la foc mic. Nu vă umflați, nu gătiți. Tocmai se topește.
 3. După ce untul se topește și se lichefiază, solidele din alior se vor a inmagazina pe partea de sus și de jos. Separați solidele superioare ale laptelui cu ajutorul unei linguri de madem. În ritmica ce transferați restul într-un alt recipient, utilizați o lingură dacă este indispensabil și asigurați-vă că substanțele solide din alior de pe carpator sunt amestecate în untul cristalin la o rată minimă. Untul nostru cristalin este ispravit.
 4. Să separăm gălbenușurile a trei ouă a extinde și să le punem într-un castron. Deși există instrumente pentru separarea gălbenușurilor, puteți a rupe ouăle și rupându-le în cerc, păstrând gălbenușul într-o jumătate și lăsând albusul să curgă în jos, făcându-l să meargă înainte și înapoi între jumătățile de coajă.
 5. Să găsim o oală și un recipient din sticlă sau madem cine să nu atingă fundul oalei când stăm pe el. Să punem suficientă apă în fundul oalei pentru a lăsa un spațiu de 3-4 degete când tigla este pusă peste și să o fierbem. După ce apa dă în fiertura, să o reducem la o liniste de tumult tare ușor.
 6. Înainte de a ne a alipui vasul pe oală, să adăugăm gălbenușurile și oțetul pe cine l-am pasaj.
 7. Să ne luăm bolul peste oalei și să începem să batem fără interdictie cu ajutorul unui tel. După ce amestecați cu mișcări circulare o sezon, veți pedepsi că se formează mai întâi spumă în amestecul dvs., atunci spumele se amestecă în combinatie și fac sosul de ouă să crească. Continuă să bată. Căutăm o consistență groasă în cine telul să lase urme pe bol. Odată ce avem acesta, putem abate la pasul următor.
 8. Să continuăm să batem untul cu cealaltă mână în ritmica ce adăugăm încet untul în ouă cu cealaltă mână. Dacă este indispensabil, tăiați untul între ele și bateți-l. Consistența sosului va începe să se deschidă și va a iesi culoarea muștarului cu nectar. În aiest ceas, să-l luăm de pe aragaz și să-l dăm osebi. Am pierdut la a treia etapă.
 9. Adăugați sarea și sucul de lămâie și continuați să amestecați. Când sosul tău devine sarg destupat, cremos stralucitor (va apropia în aproape 20-30 de secunde). Sosul nostru este ispravit.
 10. Fierb multă apă în oală. Am de gând să stropesc puțină umor în ea. Adăugați 2 linguri de oțet destupat la masla. Apa nu va fi clocotită.
 11. Spargeți oul într-un oală. Să ne învârtim în apă cu o lingură. Să aruncăm oul în vortex din interiorul oalului la nivelul apei. Cu ajutorul unei linguri, să închidem ușor aripioarele fluctuante de ou pe ou; se vor cuibari. Hai sa gatim 2-4 minute numai sa intoarcem mai mult fundul focului. Dacă depășiți 4 va fi exhaustiv consistent.
 12. Să ne prăjim pâinea înainte să se ardă excesiv indelung în acel ceas. Ține-l pe o dotatie.
 13. Scoateți ușor ouăle cu o lingură. Să-l punem pe un stergar de hârtie și să scurgem apa. Să condimentăm cu umor și ardei.
 14. Urmează prezentarea. Să ne punem ouăle pe pâine. Sa punem 2 felii de somon pe oboroc in colateral, deoarece dorim, taiand-le in 5-6 imbucatati longitudinale deoarece dorim. Să turnăm deasupra ele sosul nostru neerlandez. Să mâncăm fără să așteptăm. Beneficia-te de perinoc ta!