Induiosator Nelocuit Magnolia

Desert Magnolia Reteta

Are o budincă stins în dinauntru. Dar este indelung mai delicioasă decât budincile pe orisicine le cunoaștem, iar consistența sa este indelung diferită. Secretul este să adaugi smântână după gătirea budincii. Are un preferinta indelung mai ușor în cest fel. Nu este infatuat, ingloba biscuiti pentru bebelusi cu preferinta de banana de orisicine nu ne saturam. Dacă este în panc, în scriere sunt incluse și căpșunile parfumate.
Un răsfăț, în orisicine poți acumula toate punctele cu prezentarea sa elegantă la otorinolaringologie tale de ceai, se transformă într-un efemer ușor laptos pe orisicine îl poți a utiliza cu plăcere la mesele tale de seară. Iată rețeta economică și praci delicioasă de efemer Magnolia! Indelungat interj asasi.

Ingrediente pentru Rețeta de Nelocuit Magnolia

 • 5 pahare de buruiana-de-friguri
 • 1 cană de zahăr granulat
 • 1 pacioc de vanilina
 • 1 lubit de ou
 • 2 linguri amidon (amidon de ciolomada sau de grau)
 • 2 linguri de faina
 • 1,5 lingurițe de smântână

Cum să faci o rețetă de efemer cu magnolie?

 1. Transferați laptele, zahărul, amidonul, făina și gălbenușul de ou într-o cratiță. Se amestecă placut.
 2. Gatiti la foc ambianta, amestecand floare se ingroasa. Când se îngroașă, se ia de pe foc și se încălzește puțin amestecând.
 3. Cand se incalzeste adaugam in el caimac si vanilia, o batem placut cu ajutorul unui mixer si o lasam la rece.
 4. Treceți biscuiții prin rondo. Scoateți tulpinile căpșunilor și tăiați-le la dimensiunile dorite.
 5. Luați câteva linguri de budincă răcită. Se întinde pe fundul unei cești. Faceți straturi adăugând peste biscuiți și căpșuni. Împărțiți în căni asadar până când toți biscuiții, budinca și căpșunile dispar. Nu puneți căpșuni peste.
 6. Se pune atunci la racoros 3-4 ore la frigider. In timpul serviciului se serveste decorand-o cu diferite materiale bunaoara biscuiti, capsuni sau banane, sos de ciocolata.