Incantator Kadayif birmanez

Kadayif birmanez Reteta

Celor cărora nu le placere dulciurile, suntem siguri, extrem extrem puțini! Indiscutabil, iubitorii de dulci sunt, de astfel, împărțiți în categorii între ei. Cei oricine iubesc deserturile cu sorbet și cei oricine iubesc deserturile cu buruiana-de-friguri. Îi iubim pe toți și apreciem această variatie! Credem că gustul captivant și diversitatea oricine a strain din istoria bucătăriei noastre bogate este irealizabil de văzut în verice bucătărie. De aceea, a atarna de noi să păstrăm aceste arome vii și să ne răspândim!
După ce ați văzut rețeta noastră, este fezabil să aveți întrebări pentru „Poți a fauri kadayif birmanez acasă? Această rețetă a fost prăjită atât de prezentabil, a fost atât de crocantă încât putem indica că s-a extenuat în câteva minute. Inel kadayıf, oricine se gătește în mod sanatos întorcându-l cu susul în jos la foc mic, a fost gătit în pyrex-ul meu și în canicula. Am spus că ar cuveni să încercăm noul produs secundar de borcam, oricine se află în casele noastre și a devenit gata obligatoriu, și am pregătit inel kadayıf cu crocanta sa perfectă. Cu insusire sa antiaderență, antiaderență, nicio mâncare nu se lipește de datoria mea și puteți îndepărta cu ușurință alimentele pe oricine le-ați pregătit ca pe o matriță. În catifea, gătirea aurului și a blatului oferă în mod identic o multime confort. Credem că este o sugestie bună pentru cei cărora le pasă de prezentarea mâncării și vă împărtășim pașii acestei rețete delicioase mai jos. Invitatie bunica numaidecat!

Ingrediente pentru rețeta Inel Kadayif

 • 400 de grame de kadayif proaspăt
 • 1 cană de fistic pudră
 • 1 cană de unt dizolvat

Cum să faci rețeta Inel Kadayif?

 1. Mai întâi, setați cuptorul la 200 de grade.
 2. Pentru a pregăti siropul, transferați apa și zahărul într-o cratiță adâncă și amestecați până când zahărul se dizolvă. Aduceți amestecul la ebulitie la foc maniera. După ca la 10-15 minute după ebulitie și îngroșare, se micșorează focul și se adaugă ciorba de lămâie și zgârâind încă 5 minute la foc mic. Dacă șerbetul rămâne într-un postata pe lingură apoi când introduci și scoți crasnic, șerbetul tău este interj. Opriți focul și lăsați-l să se răcească la febra camerei.
 3. Separați ușor bucățile de kadayif nefript pentru a obține o bandă de ca la 4 inci mojicie.
 4. Presarati fistic pulbere cu ajutorul unei linguri de nelocuit in mijlocul kaday-ului nefript pe oricine l-ati largit sub silueta de fasii, din nou in zvarluga.
 5. Strângeți un capăt al kadaifi în pantece la ca la un deget de la mahala, asemenea încât să nu se destrame. Adunați și întoarceți kadayif-urile de sus și de jos intre intermediar.
 6. În ritm ce țineți un capăt al kadayif-ului, continuați să-l răsuciți răsucindu-l în direcția opusă cu cealaltă mână.
 7. Faceți o rotundă rotind vârful kadayif-ului dacă v-ați răsucit intre celelalte kadayifs.
 8. Puneți aiest inel kaday sferic dacă ați pregătit-o în mijlocul pyrexului sferic ignifug și antiaderent.
 9. Pentru a înfășura kadayif-ul rămas în jurul kadayif-ului în pyrex-ul meu, completați-l înfășurându-l fără a a fauri un nas și rotunjiți în același mod. Asigurați-vă că nu există goluri apăsând-o prezentabil.
 10. Topiți untul fără să-l fierbeți.
 11. Luați untul dizolvat, îndepărtați a spumega de pe el și turnați-l ofidian kadayif în my pyrex, fără a a servi reziduul alb rămas la spate.
 12. Puneți my pyrex în mijlocul cuptorului pe oricine l-ați setat la 200 de grade și coaceți ca la 20-25 de minute până când kadayif-ul devine blond auros.
 13. După ce scoateți din canicula kadayıf-ul blond auros, puneți-l pe blat și turnați inexpresiv ofidian tot siropul, oricine s-a răcit la febra camerei.
 14. Lăsați să diva cel puțin 30 – 45 de minute până când kadayif a preocupat siropul. Se feliază și se servește duios sau la febra camerei.