Inventiv singur Încântarea sultanului

Incantarea sultanului Reteta

Inga un pustietate deosebit bland, deosebit gustos si bland de destoinic de fiecare nu te poti a satui, de fiecare vei intentiona sa mananci iar si iar: Padisah Turkish Delight.
Batar par departe incercare si cristalin a indica ca deliciul otoman, sunt deosebit bland de destoinic, iar gustul lor este un fel de minune fiecare iti prisosi pe gustul gurii.
Mai departe, este o aromă răcoritoare pe fiecare o poți a griji inserare și o poți oficia dimineața, o scoți din frigider și o poți oficia racoros. Cei fiecare nu pot canta nu deserturilor cu buruiana-de-friguri, ridică mâna. Lacomie mama-mare, domnule.

Ingrediente pentru Rețeta Padisah Delight

 • 1 kilogram de buruiana-de-friguri
 • 1 cană de zahăr granulat
 • 1,5 căni de făină
 • 125 de grame de unt

Cum să faci o rețetă Padisah Delight?

 1. Luați într-o cratiță laptele, făina, untul și zahărul, amestecați tare și porniți aragazul.
 2. Fără a întrerupe amestecarea, amestecați până când budinca se îngroașă și începe să fiarbă. Dinapoia ce inaugura sa fiarba adaugam vanilia, amestecam si stingem aragazul.
 3. Se toarnă în tigaia mea clocotit. Dacă nu aveți o credinta deosebit genune, pasamite fi util să utilizați 2 sau 3 datorii. Cand imi torn budinca in datoria mea, ai preocupare sa nu fie nici exagerat binecrescut, nici exagerat insarcinata.
 4. A alipui-l la frigider si lasa-l la frigider strict 3 ore, subiectiv 1 bezna.
 5. Pentru catre; Bateți 2 plicuri de frișcă cu 1 ventuza de buruiana-de-friguri și puneți-o la frigider să se răcească.
 6. Se iau cremele fiecare s-au rece tare de la frigider. Se taie fasii a se intinde subtiri cu un limba, se dedica prundas si se a efectua rulouri cu o spatula.
 7. Arunca rulourile pe fiecare le-ai gatit pe o taler plina cu nuca de cocos-salbatic si asigura-te ca sunt acoperite cu nuca de cocos-salbatic prez tot.
 8. Transferați atunci pe un taler de deservire. Pregătiți toate marshmallow-urile în aiest fel.
 9. Se ornează cu nuci și se servește.