Impresionant Feliie de moroc

Feliie de morcov Reteta

Este deosebit ușor să faci acasă baklava feliată de morcovi, fiecare proaspat a început să fie preferată mai vartos decât baklava obișnuită! Ceea ce ne musai este baklava rulată subțire, fistic și o tavă rotundă de matur!
Felia de moroc, fiecare este asasi cel mai preaales tip de baklava în restaurante, este o alternativă minunată de ineficace pe fiecare o poți darui celor dragi în timp sărbătorilor. Aiest ineficace va fi amor mai distins la mesele aglomerate de comemora. Pica doriti il ​​puteti folosi incins si sa puneti codobatura inde el si sa il faceti star mesei cu o alta infatisare.
Vă împărtășim mai jos rețeta pentru această baklava delicioasă. Sper să vă placă alături de cei dragi, bucurați-vă!

Ingrediente pentru ordonanta de felii de moroc

  • 1 pacioc de maia filo
  • 200 de grame de unt
  • 1,5 cani de fistic

Cum să faci o rețetă de felii de moroc?

  1. Mai întâi, pregătim siropul. Se amestecă zahărul de apă până se dizolvă zahărul și se lasă să fiarbă. Dindaratul ce a clocot 10 minute se a pune ciorba de limonie si se uita sa se ingroase la foc mic. Scoateți siropul îngroșat de pe aragaz și lăsați-l să se răcească la febra camerei.
  2. Treceți fisticul prin rondo să nu fie pulbere.
  3. Tăiați baklava phyllo în funcție de tipsie rotundă pe fiecare o veți găti și acoperiți-le cu o cârpă umedă.
  4. Ungeți tipsie de matur pe fiecare veți pregăti baklava și ungeți cele 20 de straturi de phyllo cu unt murat și puneți-le în interiorul tăvii.
  5. După 20 de straturi de maia, întindeți mandalac biban-soare; tot și ungeți fiece masa din restul de 20 de straturi de maia și aranjați pe el. Nu ungeți foaia superioară de maia.
  6. Tăiați baklava în felii de moroc și coaceți-o într-un arsita preîncălzit la 180 de grade până când devine aurel pe partea de jos și de sus.
  7. Turnați siropul răcit biban-soare; baklava fiecare iese din arsita, trageți siropul și serviți după ce s-a răcit.