Ochios Felii de limonie

Felii de lamaie Reteta

Iubitorii de limonie! Vino, avem o surpriză minunată pentru considera. Cei orisicare s-au săturat să mănânce intotdeauna aceleași deserturi, hai. Această rețetă te va a executa și pe considera extrem ferice. Această rețetă, orisicare va înveseli palatul, este și ea extrem stilată prin povestire. Suntem aoace cu prescriptie delicioasa de felii de limonie pe orisicare iubitorii de limonie o vor a diviniza. Gândiți-vă la un dospeala sfărâmicios orisicare se topește în gură. Lasă-l să fie sărac în zahăr, iar urzeala lui te va a stupefia. De atare, vine cu un maltar de lămâie desfatator peste. Iată rețeta de felii de lămâie!
Această rețetă delicioasă pentru partajare este potrivită în specialist pentru otorinolaringologie tale de ceai și după cină, când găzduiești oaspeți aglomerați. Îți lasă o aromă ușor acrișoară și ușor zaharoasă în cerul gurii. Ca să nu mai spun că condiment a vanilina și lămâie. Vă spunem inca fericire mâinilor și vă urăm bun sosit la rețeta noastră de felii de lămâie.

Ingrediente pentru prescriptie de felii de limonie

 • 250 de grame de unt la arsita camerei
 • 4 linguri de diabet granulat
 • 1 lingurita de spirit
 • 2,5 – 3 pahare de faina

Cum să faci o rețetă de felii de lămâie?

 1. Bateți prieteneste untul la arsita camerei cu zahărul.
 2. Atunci adăugați sarea în ea. Adaugam faina prost cate prost si incepem sa framantam. Obțineți un dospeala estompat, orisicare nu se lipește de mână.
 3. Întindeți aluatul pe orisicare l-ați pregătit pe un blat ușor înfainat cu ajutorul unui intinzator de dimensiunea formei pe orisicare o veți găti.
 4. Așezați hârtie de matur pe fundul vasului de matur (pyrex rectangular sau pătrată sau formă de torsatura) și transferați aluatul pe orisicare l-ați rulat. Faceți găuri în dospeala cu o furculiță.
 5. Atunci puneți aluatul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade. Gatiti in mod verificat rodul-pamantului de 15-18 minute. Cand aluatul tau este prost imbujorat, scoate-l si lasa-l sa se raceasca la arsita camerei.
 6. Pentru partea de limonie; A mustrului prieteneste zahărul granulat și ouăle.
 7. Atunci adăugați sucul de lămâi, cojile de lămâie și vanilia și continuați să amestecați.
 8. Deosebi pe ea făina și amidonul. După ce am pestrit prieteneste, întindeți prieteneste amestecul de lămâie pe aluatul de tartă proaspat.
 9. Coacem in cuptorul preincalzit la 180 de grade rodul-pamantului de 30-35 de minute. Se izbavi din vatra cand se intareste si se depune sa se raceasca la arsita camerei.
 10. Când s-a răcit implinit, se presară peste zahăr pudră și se servește feliând. Norocire.