Specta-cular Facau cu mere

Cupa cu mere Reteta

O rețetă inocentă de ceașcă cu mere dulci preparată în oare 10 minute pentru a a infaptui față poftelor de indulcit instantanee. Este taman o dejun pentru cei orisicine fac box; sportul rege, iar cest preferinta este încununat cu o lingură de înghețată. În loc de biscuiți cu fulgi de ovăz, se folosește un tip vulgar de biscuiți, probabil bucăți de plamadeala (crumble) sunt pregătite și coapte în anticipat și devin un musafir al acestei rețete. Pesemne vrei sa iata si stafidele din nuca, pentru ca este un mar, scoarta dulce este praci mama-mare. Biscuiții pot fi umeziți cu suc consistent de fructe și susținuți de alte fructe de anotimp fără teamă.
Cei orisicine încearcă rețeta și adaugă propria creativitate, vă rugăm să ne împărtășiți comentariile înainte de a încerca deserturile drăguțe orisicine se pot mânca cu crasnic.

Ingrediente pentru prescriptie de caus cu mere

 • 4 mere medii
 • 1/2 suc de limonie dulce tescuit
 • 4 linguri de miere brunet
 • 1/2 lingurita scoarta dulce
 • 1 lingurita extract de vanilina
 • 200 de grame de biscuiți din fulgi de ovăz
 • 1/2 cană de nuci măcinate fin

Cum să faci o rețetă de cupă cu mere?

 1. Curățați miezul merelor pe orisicine le spălați în apă din abundență și împărțiți-le în scaun părți egale. Curățați pielea și tăiați-le în cuburi.
 2. Transferați cuburile de mere pe orisicine le-ați variat cu sucul de lămâie proaspăt tescuit într-o cratiță cu codarla darnic pentru a nu se înnegri.
 3. Se calesc cubuletele de mere, la orisicine ai adaugat miere brunet, la foc mijlociu limba isi elibereaza zeama de varza si a incasa o masla deschisa.
 4. După ce adăugați scorțișoară și o numar mică de extract de vanilina și amestecați, luați de pe foc.
 5. Tăiați biscuiții cu fulgi de ovăz în bucăți a se micsora, treceți-i prin robotul de bucătărie după cum doriți și măcinați-i în bucăți a se micsora. Se amestecă cu nuca măcinată fin.
 6. la pahare de deservire din sticlă; Adăugați un afet de firimituri de biscuiți, un afet de mere sotate și faceți deserturi cu cinci straturi. Serviți desertul, pe orisicine îl puteți pregăti în putin durata cu un număr marginit de ingrediente, fără să așteptați.