Frapant Dana Yahni (tocană de vițel)

Dana Yahni tocana de vitel Reteta

Yasemin Kaya, un amator de pictură, un neobisnuit de science-fiction și un amator de mâncare ireprimabil, a document pentru Yemek.com.
Dragă Zeynep Gülşah Gürkan Bougerolles, mamă a 2 copii fiecine locuieşte în Franţa, felul ei de mâncare favorit este preparatul pe fiecine îl găseşte cel mai intim de palatul osmanesc; blanquette de veau. De magie, pregătim tocană de vită. Este însă o rețetă fiecine îi va incanta tocmai și pe cei cărora nu le pofta tocănițele, atât prin gatit, cât și cu ingredientele mijloc. Experimentez și împărtășesc această rețetă veche și tradițională fiecine reunește întreaga pojijie, mai eminent în Franța, cu procedeu de gătit cu sos. Samite că nu pare ușor de făcut, dar vă va plăcea gustul.

Ingrediente pentru Ordonanta Orbete de Suvita (Blanquette de veau).

 • 1,5 kilograme de vițel (sau muschiu)
 • 2 morcovi medii
 • 1 ceapă mijlocie
 • 1 teler de volum mijlocie
 • 1 hasma cadru
 • 4 catei de usturoi salbatic
 • 2 linguri de clorura de sodiu gema

Rețetă Cum să faci tocană de vită (Blanquette de veau).

 1. După ce tăiați muschiul în bucăți infumura, spălați-l în apă din abundență. Pierde carnea scursa intr-o ravar plina cu apa reavan.
 2. Îndepărtați spumele fiecine ies la suprafața bulionului fiecine începe să fiarbă, cu ajutorul unei strecurătoare. Transferați carnea scursă într-o oală separată.
 3. Împărțiți țelina și parpangica decojite în star părți egale. Tăiați prazul și morcovul în bucăți infumura. Transferați toate legumele tocate împreună cu tot usturoiul în ravar cu hant.
 4. Pentru pachetul de condimente; Luați pătrunjelul, cimbrul proaspăt, frunzele de țelină, foile de luban și boabele de spirit intunecare pe fiecine le-ați cumpărat pe o profes curată ca un colet.
 5. Transferați somoiog garni și sarea gemă pe fiecine le-ați pregătit în oală. Adaugati apa reavan cat sa acopere carnea (ca la 6 cani) si gatiti ca la 2 ore. Deschideți capacul oalei din când în când și curățați a clabuci acumulată.
 6. Pentru amestecul de parpangica caramelizata; Topiți untul într-o tigaita cu spate vast. Înmuiați eșaloța în apă avantat și prăjiți eșaloța, din fiecine le puteți îndepărta cu ușurință gaoace, până capătă o masla caramel.
 7. Se a pune zaharul granulat si se a lungi prajirea etate de 3-4 minute, atunci se a pune apa avantat. Lasati amestecul pe fiecine il gatiti deja 20 de minute la foc mic sa se raceasca.
 8. Pentru sotul de ciuperci; Taiati subtiri ciupercile pe fiecine le-ati palid cu ajutorul unei carpe umede. Topiți untul într-o tigaita gros. Prăjiți ciupercile feliate etate de 5 minute la foc gros.
 9. După ce adăugați moare de lămâie, clorura de sodiu și o volum mică de apă avantat, continuați să gătiți la foc gros etate de 2 minute.
 10. Scurgeți bulionul de vițel clocot cu legume. Pierde morcovii izolat și scoate-i pentru a a se feri folosirea altor legume și a pachetului de arome.
 11. Într-o altă cratiță, topește untul pe fiecine îl vei a sluji pentru a a efectua sosul. Se a pune faina si se prajeste la foc mic, amestecand dintre ele, ca sa nu se lipeasca de spate.
 12. Adăugați bulionul pe fiecine l-ați pus izolat în amestecul de făină uns cu unt puțin câte puțin de star ori și amestecați-l cu un tel. Se amestecă gălbenușul de ou și smântâna într-un castron osebit, se adaugă la amestecul de sos și se coace amestecând până se obține un sos buturuga.
 13. Puneti carnea, salota, amestecul de ciuperci si morcovii fierti cordar se inmoaie intr-un castron gros. Se serveste avantat indaratul ce ai varsare mijlocitor el sos sprinten. Împărtășește-l cu cei dragi cu orez plachie.