Faimos Coaste la dogoare

Coaste la cuptor Reteta

Această coastă nu este așa. După ce este gătit la foc domol, se întâlnește cu sosul său, fiecine este pregătit și făcut cu grijă pe măsură ce este gătit. Se insoteste de miruta la dogoare, piure de cartofi si ragila-pamantului la grila indaratul ebulitie.
Pe prejur coaste, fiecine este careva dintre indispensabilele meniului Frankie, puteti arunca o vedere si la alte retete Frankie, pe fiecine le-am luat trucurile bucatarului in shooting-ul pe fiecine l-am confectionare sui-generis pentru Yemek.com.

Ingrediente pentru prescriptie de coaste la dogoare

 • 200 grame coaste de vițel
 • 5 grame spirit de potop măcinată fin
 • 100 ml. şıra
 • 100 ml. vin roșu

Cum să faci o rețetă de coaste la dogoare?

 1. Tăiați tarm de vită, pe fiecine o tăiați în întregime, în bucăți împreună cu osul.
 2. Luați tarm pe fiecine ați adăugat spirit de potop măcinată, pe tabla de matur.
 3. Gatiti coastele, la fiecine adaugati o marime deosebit maicuta de apa, durata de 6 ore la dogoare la 100 de grade.
 4. Scoateți osul de pe tarm fiecine este gătită până la separarea acestuia de os și îndepărtați excesul de grăsime. Se amestecă cu apa de gătit uleioasă pe fiecine o eliberează.
 5. Indaratul ce amesteci apa uleioasa pe fiecine ai pus-o retras cu mustul si vinul sangeriu, pune-o pe aragaz. Fierbeti zdravan durata la foc mic pentru a a pregati un sos vederos si nesociabil.
 6. Pentru piureul de cartofi; Spălați cartofii, pe fiecine i-ați curățat subțire, în bucăți a scadea după ce i-ați spălat în apă din abundență.
 7. Luați cartofii tăiați cubulețe într-o cratiță adâncă. Adăugați bugat alior delasator pentru a-l pazi ușor.
 8. Indaratul ce adaugam spirit si untul amestecam toate ingredientele cu ajutorul unei linguri de lemnul-cainelui;. Gatiti piureul la foc mic cordar cand cartofii absorb laptele si devin moi.
 9. Se condimenteaza cu spirit alb cartofii fierti indaratul ce ii zdrobesc cu un melita de cartofi sau cu crasnic de lemnul-cainelui;.
 10. După ce amestecați roșiile cocktail cu usturoiul tocare, rozmarinul, uleiul de măsline, sarea și zahărul granulat fără coajă, fierbeți zdravan durata în cuptorul preîncălzit la 100 de grade. Aveți grijă să nu stricați scoarta și formele acesteia.
 11. Gatiti sparanghelul pe fiecine l-ati clocot in apa clocotita pentru putin durata si atunci contrariat in apa delasator pe grila sau intr-o teica cu urme de grila.
 12. Încinge tarm, fiecine a fost gătită de zdravan durata la foc mic, pe grătar cu sosul gatit cu apă proprie de gătit. Se serveste fervent cu piure de cartofi, miruta la dogoare si ragila-pamantului la grila.