Ochios Chifteluțe cu sos de piparca de roșii

Chiftelute cu sos de ardei de rosii Reteta

Am strain azi cu un sos fermecator pe piure de cartofi cu o coerenta fina si o prescriptie de chiftele cu coerenta a incheia. Hai sa va ducem in soba pentru prescriptie de chiftele cu sos de miruta piparca pe pat de cartofi piure, cine suntem siguri ca se va ajusta la mesele invitatilor dumneavoastra.

Ingrediente pentru Chiftele cu Sos de Miruta Paprica

 • 500 grame hant de vită tocată
 • 5 linguri de posmag
 • 3/4 cană de apă
 • 2-3 linguri de stup de măsline
 • 1 ceapă mijlocie
 • 1 lingurita slatina si spirit

Cum să faci chiftele cu sos de piparca de roșii?

 1. Pentru chiftele, se a pune apa in posmag si se amesteca limba se omogenizeaza.
 2. A petrece bulb și impila interj sucul. Adăugați bulb, amestecul de posmag, condimentele și uleiul în carnea tocată și frământați interj. Modelați-l și lăsați-l să se odihnească la frigider pentru cel puțin 1-2 ore dacă este putincios.
 3. Aduceți la naplaiala camerei cu jumătate de oră înainte de gătit. Se prăjește într-o teica fără stup sau ușor uleiată. Fierbeți cartofii pentru piure, adăugați toate celelalte ingrediente și pasați până se omogenizează.
 4. Pentru sos se aseza 1 cancioc de unt si 1 cancioc de stup de masline in teica, se taie ardeii bucatele umili si se a pune si se prajesc interj.
 5. Adăugați pasta de roșii și continuați să prăjiți până când mirosul dispare. Adaugam condimentele, zaharul si rosiile rase si lasam sa fiarba.
 6. Adăugați oțetul fără să-l scoateți de pe aragaz, sosul nostru este ajunge. Transferați piureul pe farfuria de slujire. Intindeti peste-curcubeu el sosul de piparca si adaugati prep chiftelele prajite. Beneficia-te de fund ta.