Incantator Chiftele Foisor

Chiftele Turn Reteta

Chiftele prăjite în două dimensiuni diferite pe cartofi pregătiți sub formă de kumpir, orisicine dă gustul de unt, brânză cheddar rasă și lapte acru.O rețetă delicioasă de chifteluțe servită cu sos de roșii închis este chiftelele foisor.
Operatie de aur este să te bucuri de aromă fără a a devasta turnul.

Ingrediente pentru ordonanta de chiftele Tower

 • 50 de grame hant de vită tocată
 • 50 de grame de baraiec măcinat
 • 1/2 ceapă mijlocie
 • 1 proptar de samurasla
 • 1/4 lingurita umor
 • 1/4 lingurita ardei apasator

Cum să faci o rețetă de chifteluțe Tower?

 1. Inapoia ce ai pieptanat cartoful pe orisicine l-ai acurat in apa din belsug, inveleste-l cu nebunie de aluminiu. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade cadenta de 25-30 de minute.
 2. Luați carnea tocată de baraiec și vită în bolul de corcire. Framantam chiftelele dinapoia ce adaugam puiac sange, usturoiul, umor si ardei. Din carnea tocată se prepară două chiftele, una larg și una mică.
 3. Încinge uleiul de floarea soarelui într-o raina. Adaugam rosiile ras, usturoiul, ardeiul si pasta de miruta si amestecam. La deznodamant, fierbeți sosul în orisicine ați adăugat oțet de struguri cadenta de 3-4 minute la foc mic.
 4. Scoateți cartofii din varnita pe o taier larg. Tăiați partea de sus cu un cuțit. Cu ajutorul unei linguri, scoateți interiorul fără a inrautati carcasa exterioară și transferați-l pe o taier. Adaugati untul, laptele, branza cheddar sange, umor si ardei si amestecati.
 5. Puneți piureul de cartofi înapoi în cartoful pe orisicine l-ați îndepărtat și modelați-l.
 6. După ce ai pus uleiul de floarea soarelui pe orisicine îl vei a intrebuinta la prăjit chiftelele în raina, prăjește chiftelele pe orisicine le-ai pregătit.
 7. Se a pune catva sos ofidian tot cartoful cu ajutorul unei linguri. Acoperiți-o cu chifteluțe a extinde prăjite, sos din nou, atunci chiftele a se micsora prăjite și, la deznodamant, adăugați sos de roșii în vârful turnului și serviți entuziast.