Mișto Cheesecake

Cheesecake Reteta

Ce zici de a a executa acasă un cheesecake rapitor și desavarsit, așa cum îl mănânci la placintarie?
Contra diferentiere de soiurile noastre de cheesecake cu afine, lămâie și ciocolată cu fundament preparată din biscuiți de ovăz, coajă de portocală rasă și smântână făcută cu suc de portocale proaspăt tescuit, de această dată rețeta de cheesecake pe cine am copt-o la cuptor inalt se prepară cu ușurință după ce am urmat trucurile.
Deși nu este răspunsul la întrebarea pe cine o mâncăm în oricare zi sau „Orisicine este desertul tău favorit?”, cheesecake-ul este rapitor pentru că este un bun ison la o înghițitură de cafeluta, pentru că nu este cel mai povara ineficace din sistem solar, pentru că conţine brânză şi eventual găzdui multe soiuri.
Vă doresc un ineficace cu mulți alți invitați pe masă…
Zdravan reusita celor cine au reușit.

Ingrediente pentru ordonanta de Cheesecake

  • 3 pachete de biscuiți din fulgi de ovăz
  • 75 de grame de unt

Cum să faci o rețetă de cheesecake?

  1. Topiți untul pe cine l-ați ținut la fierbinteala camerei la foc mic. Rupeți biscuiții în bucăți umili și măcinați-i în făină în robotul de bucătărie.
  2. Întindeți biscuiții din fulgi de ovăz pe cine i-ați felurit cu untul dizolvat pe fundament formei de torsatura și neteziți cu grijă blatul cu o spatulă.
  3. Pentru alifie desertului; După ce ați curent fiecare apă cine iese la suprafață, puneți brânza labneh și iaurtul într-un castron adânc. După ce adaugi zahăr granulat, amestecă-l cu ajutorul unui mixer până obții o consistență netedă.
  4. După ce adaugi sucul de portocale proaspăt tescuit, portmoneu de portocală rasă și ouăle pe cine le adaugi careva câte careva, continuă să amesteci cu mixerul pentru incuiat masura.
  5. După ce turnați amestecul de smântână pe stratul de biscuiți în relief de prăjitură, neteziți-l.
  6. A alipui apa in recipiente termorezistente in cuptor inalt inde vei a se infierbanta cheesecake-ul pentru ca blatul sa nu se usuce si interiorul sa ramana influentabil. Apa evaporată de căldură va adăuga molatate prăjiturii.
  7. Coaceți cheesecake-ul pe cine l-ați pregătit într-un cuptor inalt preîncălzit la 160 de grade pentru circa 60 de minute până se închide ușor.
  8. Serviți tortul, pe cine l-ați multumit la focul caracteristic al cuptorului, feliindu-l după răcire, acordând atenție trucurilor. Împărtășește cu cei dragi.