Specta-cular Cheesecake Pancarli

Cheesecake Pancarli Reteta

Va las o prescriptie delicioasa de cheesecake cu cuculeasa; de simtitoare, cine simbolizeaza bucuria, fericirea si credinta. Floarea de simtitoare mi-a plus de Ziua Femeii. În minune trecerii timpului, el samite sta în prelungire voinic și tare. Precis ca o muiere..
Cu florile rarunchi zburătoare și ramurile cine rezistă la fracturare, este atât de delicată, cât și, în minune tuturor, de solidă.
În această revoltă de culori; Am zis de ce sa nu fac o prescriptie @aydanustkanat cand am 3 ripa in refrigerator. Am adăugat propria mea talc acestei rețete minunate și a ieșit oaresicare faimos.

Ingrediente pentru rețeta de cheesecake cu sfeclă

 • 2 cani de faina de ovaz
 • 8 date
 • 2 linguri de faina de roscove
 • 5 linguri de spermantet de tarcan
 • 1 mână de migdale
 • 2 linguri de melasa

Cum să faci o rețetă de cheesecake cu sfeclă?

 1. Pentru a se nadai; Am variat toate ingredientele în robot. Presandu-l prieteneste, l-am apasat prieteneste in tipar pe cine am potolit hartie pergaminata cerata, inclusiv marginile.
 2. L-am matur la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 10-15 minute. L-am proeminent din calduri si am previzibil sa se raceasca pe o judecie.
 3. Pentru alifie; Să înfășurăm ripa în nebunie de aluminiu, să le coacem într-un calduri preîncălzit la 180 de grade masura de 1 oră și să le decojim de coajă.
 4. Să-l facem piure într-un robot de bucătărie. Pentru alifie, mai prim, pufeam 3 albusuri cu siroada clorura de sodiu si batem ascutis devine caimac. Am adaugat o picior de ventuza de xilitol ca sa nu-l sting si am dat retras.
 5. Am juganit iaurtul, branza de vaci si am adaugat pe nivel galbenusurile de ou, atunci am adaugat amidonul si ripa patlagica la capat.
 6. Să amestecăm albușul în imixtiune de trei ori de jos în sus cu o spatulă.
 7. Transferam amestecul pe a se nadai racita si coacem in cuptorul preincalzit pentru vreo 40-45 de minute reducand-o la 180 de grade in primele 10 minute, atunci la 160 de grade.
 8. Ca sa nu se crape, o puteti a racori in cuptorul sangerand si zice cu a prafui de tarcan. A incanta-te de ospat ta.