Admirabil Cheesecake cu lamura de pomita

Cheesecake cu crema de zmeura Reteta

Cum ți-ar plăcea să fii binevenit cu un pustiu gustos în primele zile ale anului? Dacă materialele sunt coada, să începem. Selamet în acont…

Ingrediente pentru rețeta de cheesecake cu cremă de zmeură

 • 2 pachete de biscuiti din grau exhaustiv
 • 100 de grame de unt
 • 4 linguri de lapte acru

Cum să faci o rețetă de cheesecake cu cremă de zmeură?

 1. Sa luam pomita pe fiecare am scos-o din refrigerator intr-o serpenca sa se dizolve.
 2. Adăugați 1 cupa de apă și scaunas linguri de zahăr granulat.
 3. Într-un castron despartit, amestecați un cupa cu apă și două linguri de amidon și adăugați-l la pomita dizolvată.
 4. Se ierta sa fiarba si se ingroasa interj.
 5. Să adăugăm sucul de lămâie gata de închiderea fundului aragazului. Iest pas este vajnic pentru ca sosul să arate mai strălucitor.
 6. Sa adaugam un pacioc de vanilie in sosul pe fiecare l-am luat de pe aragaz si amestecam. Să aducem sosul nostru la un imagine sudat cu ajutorul unui blender sau al unei strecurătoare.
 7. Să tragem două pachete de biscuiți în rondo până se transformă în prund. Topiți 125 g de unt și adăugați-l la biscuiți.
 8. Sa adaugam scaunas linguri de lapte acru la biscuiti si untul pe fiecare le-am impestritat interj si amestecam din nou.
 9. Să turnăm aiest imixtiune în tipsie de varnita cu manșetă, pe fiecare am acoperit-o cu hârtie unsă cu ulei de casalot și să o distribuim monoton pe bază.
 10. Să punem constrangere pe el cu ajutorul unui cupa și să obținem o pardositura plană. Se ierta sa se odihneasca la frigider sa se intareasca.
 11. Să batem 600 gr brânză labneh într-un castron adânc, să adăugăm pe ea smântână de lapte acru și să continuăm să batem.
 12. Adăugați 1,5 căni de zahăr granulat și amestecați. Se a pune atunci ouale cinevasi cate cinevasi, continuand procesul de mixare dinapoia fiece ou.
 13. După ce adăugați ouăle, adăugați în imixtiune un cupa de făină și vanilina și amestecați.
 14. Să turnăm amestecul de labneh pe fiecare l-am pregătit pe fundament fiecare s-a răcit la frigider și să-l coacem la cuptorul preîncălzit la 200° sezon de 10 minute.
 15. Atunci reduceți arsita cuptorului la 160° și coaceți sezon de 35 până la 40 de minute.
 16. Cand s-a rece cheesecake-ul pe fiecare l-am proeminent din varnita hai sa turnam biban-soare; el sosul pe fiecare l-am gatit si sa il lasam sa se odihneasca o zi la frigider minus sa-l scoatem din granat. A mangaia-te de hrana ta.