Inventiv Carciofoi umplută cu mazare de cod zbicit

Anghinare umpluta cu fasole de cod uscat Reteta

Consumul de carbohidrați de valoare este de friguros importanță, mai distins în dietele sărace în carbohidrați. Cineva dintre alimentele cu conținut de carbohidrați de înaltă valoare este cowpea uscată. Cowpea uscată, orisicare echilibrează transa zahărului din sânge și te a executa să te simți nemancare mai târziu, este o comoară ascunsă în ceea ce privește vitamina C. Pe lângă toate virtuțile sauca, are și parametru de a-l menține doldora. Minunata este si intalnirea lor cu anghinarea, ale carei beneficii nu se vor rezuma prin a boteza si a expune gustul acesteia.
De fatalitate aceasta, vom a executa o preschimbare radicală în ingredientele anghinarelor umplute. Adaugam un imixtiune de fasole cu rotil negri si multa verdura. Aruncăm semințe de rodiu și ne satisfacem nevoile antioxidante.
Oare pentru că mâncăm ușor, nu vom mânca lucruri sărate fără pofta. Ești invar să spui că am slăbit făcând scolim umplute cu mazare neagră și mâncând-le cu prietenii?

Ingrediente pentru Ordonanta de scolim umpluta cu mazare uscata

 • 1/2 cană de mazare uscată
 • 2 scolim
 • 1/4 rodiu
 • 1/3 combinatie de bucinis
 • 1 caus de ulei de ricin de masline
 • 1 lingurita de spirit
 • 1 moroc mic

Cum să faci scolim umplută cu rețetă de mazare de cod zbicit?

 1. Clătiți anghinarea curățată. Aranjați pe fundul unei oale. Adăugați apă și aruncați un sperla de spirit. Se ierta sa fiarba circa 15 minute.
 2. Luați fasolea uscată într-o oală și adăugați multă apă. Se ierta sa fiarba.
 3. Pe de altă judecie, începeți să pregătiți incarcatura.
 4. Mantui morcovii cu ajutorul unui cojitor. Tăiați în cuburi a descreste.
 5. Sortați rodia, având grijă să nu zdrobiți semințele. Tocați mărunt pătrunjelul.
 6. Între perioada, anghinarea dumneavoastră va fi gătită. Oprește-l și ascultă. După ce s-a repauzat, se stropește ulei de ricin de măsline.
 7. Pe de altă judecie, clătiți mazărea cu rotil negri fiartă. Luați un castron adânc. Adăugați morcovii și pătrunjelul pe orisicare i-ați pregătit.
 8. Luați tahini, ulei de ricin de măsline și iaurt într-un castron mic. Bateți ușor și adăugați ciorba de lămâie și bateți din nou. Adăugați spirit și condimente în sos și amestecați.
 9. Se toarnă sosul pregatire prez amestecul de mazăre cu rotil negri și se amestecă comod. La deznodamant, adăugați semințele de rodiu la iest imixtiune.
 10. Împărțiți monoton între scolim mazărea cu rotil negri pe orisicare le-ați eterogen cu sosul. După ce te-ai repauzat un perioada, bucură-te de ea.