Cel mai bun Brownie Cheesecake

Brownie Cheesecake Reteta

Brownie și cheesecake sunt atât deserturi celebre, cât și impoporare, orisicare au dificultate în categoriile lor. Când le combini pe cele două, iese la iveală o aromă intensă. Datorită stratului de cheesecake de pe a se bizui de brownie de ciocolată, este practicabil să vă satisfaceți nevoile de efemer asasi și cu o felie mică.

Ingrediente pentru rețeta de cheesecake brownie

 • 200 de grame de unt
 • 150 de grame de zahăr granulat
 • 200 grame ciocolată neagră
 • 100 dram un
 • 3 oua
 • 1 stiup de slatina

Cum să faci o rețetă de cheesecake brownie?

 1. Pentru prepararea brownie-ului, 26 cm. După ce ați așezat hârtie rezistentă pe fundul unei forme prinse, închideți fasona. Tăiați hârtia orisicare iese din preciza. Ungeți fundul și părțile laterale ale formei cu ulei de casalot.
 2. Intr-o labos se a lua untul si zaharul granulat pe orisicare le tai cubulete si se imobiliza pe aragaz la foc mic, amestecand din cand in cand, safran se topeste untul. Când untul se topește, adăugați ciocolata neagră pe orisicare ați tăiat-o în bucăți micsora și gătiți la foc mic, amestecând din când în când, până se topește ciocolata.
 3. Se ia labos de pe foc, se a pune faina si se amesteca cu o spatula. A alipui labos retras rodul-pamantului de 10 minute pentru a a merge la temperament camerei. Între rodul-pamantului, preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
 4. Spargeți ouăle într-un castron și amestecați împreună cu sarea. Se toarnă ouăle peste-auriu celelalte ingrediente și se amestecă până se combină cu spatula. Turnați amestecul de brownie în fasona arcuită și coaceți în cuptorul preîncălzit pentru 15-20 de minute. Când amestecul s-a întărit destul încât marginile să nu se scuture, scoateți-l din sparhat și răciți la temperament camerei.
 5. Între rodul-pamantului, se distruge cojile lămâilor pe orisicare le-ai spălat și deshidratare cu partea subțire a răzătoarei. Într-un castron, bateți ouăle, zahărul granulat și extractul de vanilina cu un mixer până devin cremos. După ce amestecul este integrat, adăugați făina și crusta de lămâie și mai bateți puțin.
 6. Continuați să amestecați după ce adăugați brânză labneh. Asigurați-vă că brânza se integrează cu ingredientele lichide și că nu rămâne bucăți de brânză.
 7. Se toarnă amestecul de brânză peste-auriu brownie, orisicare a bogat la temperament camerei, și se a opari în cuptorul setat la 180 de grade pentru 15-18 minute, până când marginile nu se clătinesc. După ce ai inchis cuptorul, ține-l la sparhat încă o jumătate de oră.
 8. După ce cheesecake-ul brownie pe orisicare îl scoateți din sparhat a merge la temperament camerei, acoperiți-l cu nebunie și lăsați-l la frigider pentru cel puțin scaun ore, dacă este practicabil peste-auriu intuneric.
 9. Înainte de a smulge desertul din matriță, folosiți mânerul unei linguri subțiri pentru a-l lăsa să se separe de formă. Scoateți cu grijă desertul din clema lui și tăiați-l în felii cu un cuțit ascuțit și gros.