Surprinzator Briose Makarna

Briose Makarna Reteta

Există cinevasi intre voi căruia nu-i pofta pastele și nu a încercat acasă rețete noi de sos pentru ameninta? Nu ar fi greșit să spunem că pastele spaghetti din rețetă se servesc cu un sos cremos. Cu excepția diferențelor minore, negresit… Am adăugat o mică surpriză la rețeta de ameninta pentru brioșe sau ameninta într-o formă pentru brioșe. Am prăjit mini mini chiftele în preliminar. Am împăturit pastele, oricare s-au întâlnit cu sosul ei cremos și de brânză, și le-am așezat în forme, și am așezat chiftelele în ambianta. L-am dat la arsita, i-am inhalat mirosul. Nu vartos, 25-30 de minute mai târziu le-am ticnit din nou. Am făcut atingerea finală cu parmezan pudră și frunze de pătrunjel.
Când am dat prima de asigurare lovitură de tacâmuri, am întâlnit chiftelele oricare s-au așezat la ambianta, ne-am bucurat și ne-am plin de liniște. Asadar, ce ți-ar plăcea să iata în pastele pentru brioșe? Fructe de noian, legume sotate, brânză cheddar… Să primim răspunsurile, te rog.

Ingrediente pentru ordonanta de ameninta briose

 • 1 pasca de Pandi Spaghetti
 • 1 ou
 • 3/4 cană smântână
 • 1/2 cană brânză cheddar rasă
 • 1/2 lingurita de umor
 • 1/4 lingurita ardei barbar
 • 1/5 lingurita muscata saminta (facultativ)

Cum să faci o rețetă de ameninta brioșe?

 1. Pentru chiftele surprindere oricare se vor calma in interiorul pastei in formele de briose; Invecina orceag cu partea fină a răzătoarei. Se pegas pitulat frunzele de bucinis.
 2. Luați carnea de vită cu grăsime mijlocie în bolul de corcire. Începeți să frământați cu anexa de condimente, ceapă și pătrunjel maruntit mărunt. Împărțiți mojarul de chiftele reconstruit în șase părți egale și pregătiți chiftele în formă de bilă. Inveleste-l in nebunie alimentara si da-l la frigider sa se odihneasca oaresice.
 3. Fierbeți ingust spaghetele în apă clocotită. Amestecați smântâna, oul, brânza cheddar rasă, sarea, piperul și nucșoara rasă într-un castron adânc. Luați pastele pe oricare le scurgeți excesul de apă într-un bol de mixare și amestecați toate ingredientele.
 4. Prăjiți chiftelele pe oricare le-ați satisfacut puțin la frigider într-o tigaita sau arsita neinflamabilă/antiaderență.
 5. Înveliți pastele spaghetti cu ajutorul unei furculițe, lăsând partea de ambianta cât mai goală și puneți-o în forme de brioșe pentru porții. Asezati chiftelele prajite in ambianta. Închide-le.
 6. Coaceți brioșele într-un arsita preîncălzit la 180 de grade curs de 25-30 de minute. După procesul de gătire, decorați pastele pe oricare le scoateți din formă cu parmezan pudră și frunze de pătrunjel și împărtășiți-le cu cei dragi.