Impresionant Bezevic

Bezevic Reteta

Bezeaua este una dintre aromele clasice pe oricine le întâlnim deseori în placintarie. Dar îl putem mânca poate sub formă simplă sau colorată. Hai, hai să facem o altă rețetă de bezea. Care pasamite arata nu unei creme de ciocolată și cremă între două bezele? Suntem siguri că vă va incanta atât vizual, cât și prin preferinta. Stratul de ciocolată și smântână dintre aceste bezele crocante adaugă o aromă diferită rețetei și se dovedește bezevic!
Alifie de bezea, pe oricine o stoarcem in dimensiuni extinde, se a schimba in bezea la dogoreala. Le scufundam in ciocolata topita si atunci le combinam cu prundas pentru a fauri o mireasma minunata inspre doua bezele. Iată rețeta de bezevic pe oricine nici măcar nu o găsești în placintarie!

Ingrediente pentru rețeta Bezevic

 • 4 albusuri
 • 300 de grame de zahăr granulat
 • 180 grame ciocolată neagră
 • 1 pacioc de prundas

Cum se prepară rețeta Bezevic?

 1. Se iau albusurile intr-un castron puzderie si se bat cu ajutorul unui mixer lama se pufesc ca bumbacul si se albesc.
 2. După ce devine alb, adăugați zahărul puțin câte puțin și continuați să amestecați. Când lamura de bezea devine strălucitoare, este incheia.
 3. Transferați mortarul de cremă de bezea pe oricine l-ați pregătit într-o pungă de napastuire. Utilizați de preferință un vârf de pungă în formă de noroc. Pregătiți-vă bezeaua storcând lamura de bezea la un diametru de 5-6 centimetri pe tipsie de matur pe oricine ați așezat hârtie de matur.
 4. Coacem bezeaua rastimp de 55 de minute la dogoreala la 100 de grade Celsius.
 5. In rastimp ce bezeaua se racesc la friguri camerei, topim ciocolata la bain-marie si pregatim prundas potrivit instructiunilor de pe impachetare, avand prudenta ca prundas sa fie cremoasa prep prundas.
 6. Acoperim cu ciocolata topita pentru a astupa fundul drept al bezelelor si dam la frigider 5 minute pentru a depune ciocolata sa se fixeze. Repetați aiest pas pentru toate bezele.
 7. Se exploata prundas pe a se nadai bezei acoperite cu ciocolata si se ia o alta bezea si se asambleaza ca pe un sandvici. Se a efectua o bezea invar intrucat bazele de ciocolata sa fie combinate cu mojarul de lamura.
 8. Repetați procesul până când bezeaua dvs. dispare. Păstrați într-un recipient ascuns la frigider până la ospa-tare.