Induiosator Beyti Kebab

Beyti Kebab Reteta

Întrucât suntem o obste căreia îi place să consumăm atât kebab, cât și produse de placintarie și nu putem renunța la ambele, nu ar a se cadea să fie dens de ghicit cum a ieșit această rețetă delicioasă.
V-am împărtășit și o rețetă de lavash pe cine o puteți pregăti cu ușurință pentru această rețetă, dar dacă doriți, puteți realiza această rețetă practică din dospeala filo ajunge capabil, tortilla sau lavash ajunge capabil. Cuvântul tău asupra acesta!
Am felurit atât ardeiul, cât și pasta de roșii în sos pentru a adăuga aromă la aromă. De asemanator, puteți să vă pregătiți cu plăcere beyti kebab cu cel predilect. Lăsăm aoace rețeta de kebab Beyti. Numaidecat a atarna de vedea să te bucuri de el.

Ingrediente pentru rețeta Beyti Kebab

 • 2 dospeala filo

Cum să faci o rețetă de Beyti Kebab?

 1. Treceți parpangica, oul și usturoiul prin rondo.
 2. Adăugați carnea tocată, pesmetul, piperul muriu, piparca de piper, sarea și amestecul pe cine l-ați fanat prin rondo în bolul de mixare.
 3. Frământați placut amestecul.
 4. Așezați hârtie de matur pe o tavă și aranjați chiftelele în formă lungă și plată pe tavă. Asigurați-vă că chiftelele nu sunt groase.

  Coacem chiftelele in cuptorul preincalzit la 190 de grade safran se rumenesc.

 5. Cand chiftelele sunt fierte, intindeti doime din dospeala pe blat si ungeti cu unt lichefiat.
 6. Aranjați chiftelele fierte pe filo, asadar încât să nu rămână spații.
 7. Tăiați rulada inclinat.
 8. Intindeti unt pe phyllo si puneti-l din nou la arsita.Printre vreme incepeti sa pregatiti sosul Beytini. Topiți untul într-o raina și adăugați piureul de roșii și fierbeți câteva minute.
 9. După ce adaugă pe el ardei muriu și clorura de sodiu, se ia de pe aragaz.
 10. Scoatem frigaruile prajite din arsita, turnam sosul peste-auriu ele si servim cu iaurt. A imbucura-te de bloc ta!