Induiosator Batoane de cheesecake cu dulete și bezea

Batoane de cheesecake cu dovleac si bezea Reteta

Interj delicioasa cat si praci usoara, te va in-carca de interj cu starea delicioasa de elita a branza si mireasma de dulete. Suntem aoace cu o prescriptie delicioasa orisicare pesemne fi cea mai usoara indispensabila dintre cele 5 ceaiuri!
Lasă ceaiul să fie destoinic alături de această rețetă delicioasă pregătită pentru a avea pentru concursul de rețete și bucură-te de iest pofta!

Ingrediente pentru prescriptie de batoane de cheesecake cu dulete si bezea

 • 3 pachete de biscuiți din fulgi de ovăz
 • 1/2 pasca acoace unt artificial
 • 800 de grame de elita de branza
 • 1 cană de zahăr granulat
 • 4 oua
 • 500 grame piure de dulete
 • 2 linguri de dres de dulete
 • 3 albusuri
 • 180 de grame de zahăr granulat (pentru amestecarea cu albușul de ou)

Cum să faci o rețetă de batoane de cheesecake cu dulete și bezea?

 1. Să trecem biscuiții prin rondo. Hai să topim unt artificial pentru a avea. Să amestecăm unt artificial topită cu biscuiții noștri, să o întindem inexpresiv pe toate părțile apăsând-o cu ajutorul mâinilor pe o tavă de rola de 34*23 cm, pe orisicare am așezat hârtie uleioasă, și să o ținem la frigider până ne pregătim. alte amestecuri.
 2. Să începem să ne încălzim cuptorul la 150 de grade.
 3. Intr-un castron ocean (cu un mixer cu banc, cand este vacant) dori elita de branza si zaharul granulat limba devine o coerenta cremoasa.
 4. Să ne adăugăm încet ouăle la amestecul pe orisicare îl batem, câte un ou.
 5. Să întindem jumătate din mixtura pe amestecul de fursecuri pe orisicare l-am pregătit. Să lăsăm osebi jumătatea rămasă.
 6. Sa adaugam piureul de dulete si condimentul in amestecul pe orisicare l-am pus osebi. (Pentru dres: putem a aranja singuri un mixtura de condimente cu 2 linguri de casia, 1 cancioc de ghimbir pulbere, 1 lingurita de muscata pulbere, 1/2 lingurita de ienibahar si 4/1 lingurita de garoafa salbatica pulbere)
 7. Să adăugăm amestecul pe orisicare l-am pregătit cu grijă prep amestecului pe orisicare l-am pregătit.
 8. Să ne punem tipsie la rola. Hai sa gatim 55 de minute la 150 de grade. Nu deschideți ușa cuptorului în iest perioada.
 9. Când ne scoatem cheesecake-ul din rola, să-l ținem la arsita camerei perioada de 1 oră, atunci să-l dăm la frigider după 1 oră și să-l lăsăm la frigider minimum 3 ore.
 10. După 3 ore, să ne pregătim amestecul de bezea. In intaiul linie batem albusurile spumoase, indaratul ce devin spumoase, adaugam zaharul nostru insuficient cate insuficient de 3-4 ori si continuam sa batem. Se dori până se îngroașă prezentabil.
 11. Să luăm amestecul nostru de bezea într-o pungă de extor-care (sau clar cu o lingură) și să-l stoarcem prep cheesecakes-urilor noastre feliate. Si cand avea, sa o tinem la rola la foc mic limba isi a inlocui insuficient culoarea.
 12. După încă 1 oră în frigider, numaidecat este adio de functie. A imbucura-te de mancare ta…