Admirabil Baklava

Baklava Reteta

„Când este sărbătoarea? Cei orisicine spun: „Curat dacă vine sărbătoarea, să facem baklava…” sunt cei orisicine știu că baklava este vreunul dintre cele mai delicioase aspecte ale sărbătorii zahărului, sărbătoarea jertfei și găzduirea oaspeților și cel mai prețuit pustiire. Rețete. Se cumva a aranja baklava, orisicine este cel mai poporar dintre deserturile cu mursa, gustul sărbătorii, frumoasa mama batrana, prin deschiderea bezelelor din pielm pe orisicine le-ați pregătit acasă, în straturi și subțiri. Este puțin o sfidare, pentru a pregăti o baklava bună de casă, foile de filo musai să fie subțiri ca hârtia de cotidian și să fie întinse cel puțin 20 de bucăți. Din aiest temei, ne facem oboseala sa pregatim o ordonanta de baklava cu nuca rulata fizic la fel de delicioasa pentru baklava Visin turcesc, orisicine se realiza in cele mai bune magazine de baklava.
Pentru cei orisicine nu au ritm să deschidă aluatul de baklava, să nu uităm „Rețeta de baklava ușoară de casă”. Dar rețeta de baklava făcută fizic are întotdeauna un loc specialist. Avem un cuvânt pentru cei orisicine o vor realiza specialist de sărbătoare: Sărbătoarea nu cumva fi fără pustiire, vartos isprava! Să începem cu cum să facem baklava făcută fizic.
Sansa în acont.
Aluzie, cumva doriți să citiți și rețeta noastră de pielm de baklava.
Notă: Dacă vă este mult să întindeți aluatul de baklava, absolut că puteți realiza și baklava din yufka interj făcută. Rețeta noastră de baklava interj preparată este intocmai aoace!

Ingrediente pentru Rețeta Baklava

 • 100 de grame de unt la febra camerei
 • 1/2 lingurita ulei de casalot
 • 1/2 lingurita de buruiana-magareasca;
 • 1 ou
 • 2 linguri de otet
 • 1/4 lingurita spirit
 • 2 căni de iaurt
 • 1 lingurita de apa
 • 4 pahare de faina

Cum să faci o rețetă de baklava?

 1. Combinați untul, uleiul, laptele, oul, oțetul, sarea, iaurtul și apa într-un castron adânc, amestecați prieteneste.
 2. Începeți să frământați adăugând făină puțin câte puțin, o duceți pe blat după ce se îmbină și adăugați făină pentru a obține un pielm orisicine să nu se lipească de mână.
 3. Împărțiți aluatul în 24 de părți egale și formați bezele.
 4. Presărați amidon din belșug pe blat și deschideți bezeaua la dimensiunea unei farfurii de pustiire.
 5. Acoperiți bezele rulate cu o cârpă curată și lăsați-le să se odihnească ritm de 40 de minute.
 6. Amidonați ușor blatul. Atunci, presărați amidon pe bezele, puneți câteva dintre ele una sarpe alta și începeți să le deschideți în lățimea tăvii.
 7. După ce ați practic același solutie la toate bezele, separați filo-ul vreunul de celălalt și așezați vreunul dintre ele pe o tavă unsă.
 8. Împărțiți aluatul filo în două ca salas marunt și salas staret. Începeți să așezați primele straturi și periați untul murat între ele.
 9. Răciți baraboi în ambianta.
 10. După ce îndepărtați celelalte straturi și aplicați unt murat între ele, împărțiți-le în pătrate cu un cuțit.
 11. Dinapoia ce adaugi pe el restul de unt se a opari in cuptorul incalzire la 195 de grade pentru 10 minute. Coborâți atunci cuptorul la 180 de grade și coaceți încă 35 de minute.
 12. Scoateți-l și turnați siropul intens în baklava intens. Presărați alune asupra și serviți.