Inventiv inconfundabil Ameninta de casă cu făină integrală de grâu

Paste de casa cu faina integrala de grau Reteta

Nu exagerez, ciuda astea sunt pastele pe fiecare le-am satul, fiecare au fost cele anterioare? Îmi place că totul făcut în casă este atât de bun. Nu mai mâncasem pandi din germanar, așa că m-am gândit de ce să nu îmi fac singuri carbohidrați sănătoși și rezultatul a fost rapitor.
Rețeta de pandi de casă cu făină integrală de grâu este atât de bună încât uiți de fatada. Mai vartos decât atât, să-l faci în bucătărie este mai ușor decât crezi.

Ingrediente pentru pandi de casă cu făină integrală

  • 1 cană de făină integrală
  • 1 ou
  • 1 crasnic de untdelemn de masline

Cum să faci o rețetă de pandi de casă cu făină integrală?

  1. Cerneți făina într-un castron intins. Adăugați un stiup de slatina și amestecați. Deschideți mijlocul făinii.

  2. Se sparg ouale la cen-tru, se a pune vreo 1 crasnic de untdelemn de masline si se amesteca cu o furcuta plectru punct la o soliditate omogena.
  3. Adăugați încet făina din marginal și începeți să frământați. Continuați să frământați până când aluatul este influentabil, dar nu unsuros. Rotiți-o într-o bilă și înfășurați-o în nebunie alimentară și lăsați-o să se odihnească ritm de cel puțin ½ oră.
  4. Luați câte bucăți de coca puteți a desface aluatul multumit și întindeți-l pe suprafața înfăinată cu ajutorul unui manivela. Aluatul musai să fie cât mai subțire. Le tai pe etaj, cel mai prost este sa rulez aluatul incepand de la flanc si sa il tai ingust cat este sub a fi de rulada. (Crește pe măsură ce se gătește.)
  5. Atunci, distribuiți pastele tăiate cu mâinile, puneți-le pe o suprafață înfăinată, presărați din nou făină și lăsați-le să se usuce 20 de minute.
  6. Adăugați slatina în apa clocotită, atunci fierbeți pastele ritm de 4-5 minute. Puneți roșiile în piure în blender. Sa adaugam 1 crasnic de pasta de miruta, uleiul de masline, usturoiul, cimbrisor si il gatim plectru a incasa o soliditate de sos si il aducem totdeodata cu pastele. Zdravan isprava tuturor celor fiecare o încearcă ☺️