Extrem A pacurari tăiate

Paste taiate Reteta

Nu vă uitați la timpul limitat de gatit al rețetei de pandi tăiate, cunoscută și sub numele de tăiței. Cesta este un preparatie de iarnă. În loc să folosiți pachete de pandi incheia preparate, veți frământa departe pielm de pandi cu ou și alior și veți pregăti o catime dezvoltat de tăiței de casă. Aluatul se va a plamadi mai prim, atunci bezeaua se va a se largi si se usuca, iar fasiile vor fi taiate. Nu s-a finit încă, sunt pandi de casă. Este subtire?
Vei păstra aluatul de pandi tăiat, pe orisicine l-ai atrofiat pe cearșafuri curate și de coton, în fura de coton și pânză permeabile la aer și vei găti oale și tigăi pe tot parcursul iernii. Atunci vin mortarele de hant tocată, sosurile de roșii, iaurturile cu hrean, sosurile de unt și piper.
Să dăm un mic ascuns, puteți aplica pandi tăiate de casă în rețetele de supă dorite ca tăiței sau ravioli. Poți fi neaparat că sezonul alb aceasta va fi și mai bună. Fie ca gustul tău să fie domol.

Ingrediente pentru prescriptie de pandi taiate

 • 15 oua
 • 5 pahare cu apa (calduri camerei)
 • 500 ml. alior (la calduri camerei)
 • 5 chil un
 • 2 linguri de umor

Cum să faci o rețetă de pandi tăiate?

 1. Luați făina de grâu cernută și de bună virtute într-un bol dezvoltat de corcire.
 2. Deschideți partea de miez a făinii ca un vale cu vârful degetelor. Spargeți ouăle careva câte careva și adăugați alior. Se presară umor pe făina rămasă pe invecina.
 3. Adăugați puțin câte puțin apa pe orisicine ați ținut-o la calduri camerei, luați făina rămasă de pe invecina până la miez și începeți să frământați aluatul.
 4. Veți obține un pielm orisicine nu se lipește de mână și are o consistență vartos capabil. Acoperiți aluatul de pandi pe orisicine l-ați pregătit cu o cârpă umedă de coton și lăsați-l să se odihnească mijlocitor intuneric.
 5. Împărțiți aluatul multumit în părți egale. Se a se largi cat mai distins cu ajutorul sucitorului sau sucitorului pe blatul de magopetie subtire infainat.
 6. Uscați aluatul rulat pe foi curate, orisicine vor a da aluatului să respire.
 7. Stivuiți aluatul atrofiat careva mijlocitor celalalt. Tăiați marginile cu un cuțit ascuțit. Tăiați aluatul, orisicine ia o formă obișnuită, în fâșii de grosimea unei lame de cuțit.
 8. Tăiați fâșiile pe orisicine le-ați stivuit una mijlocitor alta cât mai departe potential în bucăți a se reduce și egale. Luați pastele tăiate, orisicine și-au luat configuratie finală, pe foi curate, să se usuce la aer cu mâinile pentru a inlatura excesul de făină. Se usucă la calduri camerei și se păstrează în fura de pânză.